Spiegeling (16 april 2008)

Koude nachten en relatief hoge dagtemperaturen zijn mede debet aan de mistige omstandigheden. Vooral boven waterpartijen zie je de mist omhoog stijgen. Eigenlijk hoopte ik nog wat meer watervogels te fotograferen, maar slechts een enkele reiger, meerkoet en kievit waren in de buurt van de waterlijn. Hiervoor had ik mijn lange telelens op mijn statief geplaatst en keek wat rond en zag een spectaculair tafereel van waterdruppels spiegelingen in en om het water. Het fascineerde me enorm, zodat ik me hier steeds meer op concentreerde. Een waar schouwspel stelde zich ten toon. Waarin het contrast in lijnvorming en cirkel naar voren komt.

spiegel   spiegel2
 Canon MkIII 500 mm met 2x ext. F 10 iso 200   1/1250.   Canon MkIII 500 mm met 2x ext. F 10 iso 200   1/2500.

Post a comment