Op de valreep

Op de valreep Vos in winterlandschap MkIII, 500 mm met 1.4extender, f6,3, 1/2500 sec., iso250

Op de valreep heb ik gisteren nog een paar sneeuwbeelden kunnen maken. Eigenlijk een beeld wat ik aan het begin van deze winterperiode al in gedachte had. Een vos lopend in een volledig besneeuwd winterlandschap.Het is een beeld waar ik geheel toevallig tegenaan liep. Maar ook kon ik nog extra opnames maken van jagende vossen. Het waren allemaal bijzondere natuurtaferelen en dat op voorlopig de laatste echte winterse dag van deze winterperiode. Wat krijgen we nog meer? Voorlopig ben ik blij dat nu even een echte dooiperiode heeft ingezet. Want echt mooi is het sneeuwlandschap ook allemaal niet meer, als ik dan terugdenk aan bijvoorbeeld eerste kerstdag 2010.

P.S. Denken jullie nog aan mijn presentatie op 14 januari in Het Barghse Huus. Het wordt wel bijzonder!

Post a comment