No guts nog glory

No guts nog glory

Stichting No Guts No Glory ( www.stichtingngng.nl)  zamelt geld in voor behandelingen tegen kanker die nog niet vergoed worden door zorgverzekeraars. Voor sommigen is dit een mooi sponsorloop project. Zo ontmoette ik Renate, tijdens haar trainingsronde voor de Vierdaagse van Nijmegen. En via haar nieuwsbrief berichtte zij.

Op mijn eerste 40 km training langs de “rafelige randjes van de Liemers” (ik wist overigens niet dat ik een rafelig randje liep, dat hoorde ik later van José, de journalist die ik ontmoette op de Leuvensedijk, bedenker en uitvoerder van de wandeling en uitgeefster van de digitale krant, zie www.liemersgezicht.nl , maar dit terzijde ) werd ik gebeld door Judith, redacteur van het vierdaagse journaal van Omroep Gelderland. Zij was op zoek naar interessante verhalen achter de lopers 

Diezelfde dag ontmoette ik op een stuk niemandsland (zo voelde het althans voor mij, ik had geen idéé dat dit stukje Liemers bestond) Ad van Roosendaal, natuurfotograaf. Hij was bezig met een fotoshoot voor een project om de Liemers in beeld te brengen. Hij vroeg me of hij me wandelend op de foto mocht vastleggen. Uiteraard, maar alleen op voorwaarde dat m’n tas met sterren in beeld zou komen 🙂

Ad kocht, na het horen van het bijbehorende verhaal, ter plekke een ster!

Ik heb als  bijlage een wandelfoto toegevoegd, gemaakt door Ad. De andere foto van de tas is van mijzelf, gemaakt op de Kandia dijk tussen Groessen en Pannerden.

Overigens is de site van Ad meer dan de moeite waard om eens te bekijken, prachtige natuurfoto’s!http://www.fotoroosendaal

 

Een mooie PR actie voor iedereen die van buiten houdt.

 

 

 

One Response to No guts nog glory

  1. Renate says:

    Leuk Ad, dat je dit berichtje hebt geplaatst! Dankjewel voor de aandacht die je daarmee schenkt aan No Guts No Glory.

Post a comment