Geboorte

Geboorte expositie 5d mkII, 12- 24mm, f9, iso 320, 0,4 sec.

Een bijzonder moment. Op vrijdag 2 maart is de expositie met foto’s van Marga Thomassen en mij in uitspanning ‘t Peeske te Beek (gemeente Montferland) ingericht.

Deze expositie heeft het thema ‘Voorjaar in het Bergherbos’. In samenwerking met Natuurmonumenten is deze expositie tot stand gekomen. Het fotowerk is op canvas uitgeprint. Onze lof is groot voor de zeer goede kwaliteit en zorg die de firma Canvasfoto heeft geleverd (meer informatie www.canvasfoto.nl). Aanrader ! (Zie hun recensie: ZEER RECENT ALS BESTE GETEST! ).

Marga heeft beelden van parende bruine kikkers, een ontluikende varen en een prachige beukenlaan in voorjaarstooi. Mijn beelden zijn het panoramabeeld graanvelden Stokkum en een zwarte specht met uitwerpend houthaksel. Wij zijn erg in onze nopjes met deze expositie. Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen tot dit eindresultaat. We hopen van harte dat u naar deze expositie gaat kijken en een bezoekje brengt aan ‘t Peeske om rustig van een heerlijk kopje koffie te genieten en de foto’s nog eens de revue te laten passeren. Over een paar maanden zal deze expositie worden vervangen door beelden met het thema ‘Zomer in het Bergherbos’. De foto’s zijn te koop. Op een infopaneel is meer informatie te vinden of neem rechtstreeks contact op met de fotografen. Verder zal er binnenkort een opening met een officieel tintje worden gedaan. Ik houd u op de hoogte.

Post a comment