Fotowandeling

Fotowandeling fotowandeling 5d, 17-35mm, f8, iso 100, 1/40 sec.

Vanochtend waren er verschillende vroege vogel wandelaars op pad in de omgeving van Stokkum. Het mooiste licht was er vanochtend niet, toch waren er toch nog mooie fotomomenten.

Diverse beeldbepalende elementen zijn  fotogeniek genoeg om vast te leggen. De breking van de lucht gaf toch meer mogelijkheden dan menigeen verwacht had. Landschapsfotografie is toch erop uit gaan. Aanstaande maandagavond 15 augustus is er een nieuwe kans. Wie mee wil kan voor 7,50 euro mee op stap met kamera en eventueel statief om avondsferen proberen vast te leggen. Om 18.45 u vanaf Camping Brockhausen (Eltenseweg 20 Stokkum), 19.00 uur parkeerplaats aan het viadukt snelweg.  Tot dan. Hier een beeld van de vroege vogel wandeling.

 

Responses to Fotowandeling

  1. De gasten die meegeweest zijn met deze wandeling zijn heel enthousiast en raken niet uitgefotografeerd. Ze zien nu veel meer mogelijkheden met hun camera en gaan steeds op pad. Ik hoop dat er een vaste regelmaat in deze fotowandelingen komt want het voorziet zeker in een behoefte! Ik hoop dat we eind augustus nog een paar mooie droge avonden hebben zodat er weer een lezing buiten op Brockhausen gegeven kan worden.

Post a comment