Vandaag (12 augustus 2011) stond er een artikel over mijn fotowandelingen (met bijgevoegde foto over 5 kolommen) in De Gelderlander. Het gevolg is dat veel mensen in grote getale en met veel enthousiasme zich aanmelden voor de fotowandeling ‘avondsfeer’ op maandag 15 augustus. Er zijn nu al zoveel aanmeldingen, dat maandagavond 15 augustus en donderdag 18 augustus echt vol zijn. Dinsdag 16 en maandag 22 augustus zijn nog enkele plaatsen vrij.

– dinsdag 16 augustus 19.00 u – 21.00 u (1 plaats vrij)

– donderdag 18 augustus 19.00 u – 21.00 u (vol)

– maandag 22 augustus 19.00 u – 21.00 u (enkele plaatsen vrij)

Gezien het vele animo wil ik nog enkele fotowandelingen toevoegen, zowel ‘vroege vogel’ als avondsfeer’-wandelingen. De data volgen binnenkort. Als je nog mee wilt wandelen, meld je dan aan via deze site. Kosten 7,50 euro p.p. Geef je voorkeur aan. Vermeld ook het aantal personen. Geef anders een tweede voorkeur aan. Want vol is vol (max. 10 personen).

In tegenstelling tot wat in De Gelderlander staat, vertrek ik om 19.00 u vanaf de LAW-wandelboom (ca. 1 km na camping Brockhausen (Eltenseweg 20 Stokkum), richting snelweg).

Er zijn nog meer foto-activiteiten van mij in het verschiet, zoals een avond met Natuuractief (20 september). Op deze avond geef ik een lezing en staat schrijver Hans Dorrestijn op het programma http://natuuractief.blogspot.com/

Op korte termijn (eind augustus) wil ik met camping Brockhausen (www.brockhausen.nl) een openlucht-presentatie, geprojecteerd op een groot scherm, organiseren. Eén en ander afhankelijk van de weersvoorspellingen. Houd mijn website www.fotoroosendaal.nl dus in de gaten.

Ad van Roosendaal

Responses to Fotowandeling avondsfeer

  1. lau Reukers says:

    Beste Ad ,ik zou graag willen deel nemen met de fotowandeling op maandag 22 augustus. (1 pers:)

    Veel succes. gr Lau

  2. Hetterschijt Toon says:

    Hierbij wil ik mij aanmelden voor 16 Augustus.

Post a comment