Dorst 2 (10 Juli 2010)

Het water voor de vogels op de droge berg lijkt op te raken. Diverse vochtige plekken lijken uit te drogen. Daarom probeer ik deze plekken nog van extra water te voorzien. Dat houdt in dat je met een rugzak vol met water de berg op loopt. Dit is geen water naar de zee brengen. Want nog maar nauwelijks het bosvijvertje van enig water voorzien, zie je diverse vogels al hun dorst lessen. Of natuurlijk een lekker bad nemen. De waterspetters zie ik in den ronde gaan. Een waar feest. Ook een beetje voor mij, want het doet mij goed dat ik de vogels hier veel plezier mee doe. Ook deze grote bonte specht kwam het water opzoeken. Het is dringen … 


Links: MkIII, 500 mm, f4.5, iso 800, 1/25 sec; rechts: MkIII, 500 mm, f5.0, iso 800, 1/40 sec {gallery}Dorst_2{/gallery}

Post a comment