De Meene (24 mei 2007)

Vanochtend wilde ik opnames voor een folder maken. Op weg hiernaar kwam ik dit landschap tegen.Inmiddels heb ik dit landschap al een aantal keer eerder gefotografeerd. Toch moest ik een fotostop maken. Want wie weet gaat er over een paar dagen de maaibalk in en is er niets meer over van het bloemrijke grasland met een doordringende rode kleur van (veld)zuring. Deze rode loper onder een dun misttapijt is genieten. Deze momenten zie je dus als je rond vijf uur in het veld bent. Meestal ben je dan zo tegen tienen ook wel uitgefotografeerd en ga je gauw beeldjes inladen en selecteren. Hierna heb ik nog een snelle duurloop gedaan van een uur, om dan vechtend tegen dichtvallende ogen, nog meer beelden te selecteren.

De Meene

d5 100-400 op 265 mm, f6.3 iso 160

Post a comment