Buitenprojectie (4 augustus 2010)

Een mooie zomeravond was noodzakelijk om de projectie in de openlucht te laten plaatsvinden op een terreintje op een campingterrein in Stokkum. Met “De geheimen van Montferland’ werd de avond gestart, al gooide de toch heldere avond nog wat strooilicht op het grootse scherm. Maar uiteindelijk waren vooral de bijzondere ambiance en de avondlijke sfeer die  het geheel compleet maakten. Na verloop van tijd werd het toch donker genoeg. Vele campinggasten en natuurliefhebbers hebben de moeite genomen om hun eigen stoel mee te nemen en de natuur(verhalen) over zich heen te laten komen. Met een paar sfeervolle klankbeelden werd deze unieke avond afgerond. Gezien de reacties was iedereen enthousiast en ging iedereen voldaan naar huis. En wij ook. Verder dank ik nog iedereen die hand- en spandiensten hebben verleend en de camping die het allemaal mede mogelijk heeft gemaakt.

Dit keer twee beelden: uiteraard een impressie van de buitenluchtpresentatie en een foto van een juffer die ik eerder deze week heb geschoten.

 


Links: 5d mkII, 17-35mm, f 5, iso 1250, 2 sec (buitenprojectie); rechts: 5d mkII, 180 mm, f 8,0 iso 200, 1/50 sec (houtspanjuffer){gallery}Buitenprojectie{/gallery}

Post a comment