Ter overdenking.

Welk weldenkend mens verzint zoiets om met een truck van vier en half ton over oude auto’s te rijden? Wat is de lol daar aan? Zinlozer kan een ongeluk niet zijn. Dit zijn ongeveer de woorden waarmee Magriet Vroomans haar radioprogramma De ochtend van 4 begon. Historische woorden, die ik wil delen aan een breder publiek. Net de historische serie Driekoningen geoptimaliseerd of het Kunst en Kunstig 2014 in Zeddam gaat op 5 oktober van start.

In de voorstelling ‘Nature as art’ geeft het team Zonneroos (Ad van Roosendaal en Anneke Zonneveld) hun artistieke verbeelding van de natuurverschijnselen. Een kunstzinnige belevenis met de kleuren van de aarde, de kracht van vuur, de dynamiek van water en de luchtigheid van lucht als basis. ‘Nature as art’ vormt een preview van hun audiovisuele show ‘Aarde, vuur, water en lucht’ en is een harmonieuze mix van foto’s, video’s en muziek.

Ad en Anneke hebben eerder succesvol de show “Achterhoek, grenzeloos mooi” vertoond. Een avondvullende presentatie over onze eigen Achterhoekse “nieuwe wildernis”, die nog vaak gevraagd wordt.

Ga mee in de wereld van ‘Nature as art’, geprojecteerd op een groot scherm.

www.kunstenkunstig.nl

www.fotoroosendaal.nl

http://youtu.be/ba5QFGH8d00

Post a comment