Volgeboekt II

Volgeboekt II MKIV 500 mm iso 400 4.5, 1/60sec

Het is een koude natte dag. Zoeken dan vele mensen toch de beschutting van Het Barghse Huus op?  Het lijkt er op. Want inmiddels is de zaal voor 11 april wederom VOLGEBOEKT!! We beraden ons.

Wij vinden het niet leuk u nu ‘nee’ te moeten verkopen. Maar we vinden het nog vervelender om mensen op de avond zelf onverrichterzake naar huis te moeten sturen.

 

Responses to Volgeboekt II

 1. Hallo Ad, Anneke en Marga,

  Vanavond genoten van jullie presentatie.
  Ik wist niet dat het Bergherbos(Montferland) zo een verscheidenheid aan flora en fauna heeft. Echt uniek gepresenteerd.
  Geweldig mooie presentatie gezien zowel fotografisch als video.

  Hartelijke groeten en tot ziens in het Bergherbos.

  Henk.

 2. Hallo Ad en Marga.

  Wat heb ik, en velen met mij, gisteravond genoten. De afwisseling van foto’s en korte filmpjes, de uitleg tussendoor, het was geweldig! Door de presentatie met jullie camouflagepakken en de opnames daarna voelde het alsof we zelf in het bos zaten te observeren; je houdt automatisch je adem in bij het zien van zulke scherpe en unieke beelden. Ik ben blij dat ik voor 11 april ook al kaartjes heb zodat iknog een keer kan geneiten van al het moois dat ons Bergherbos te bieden heeft.Ik wil graag voor de volgende keer (alle volgnede data) tien kaartjes bestellen zodat campinggasten van Brockhausen er met mij heen kunnen gaan. Ik kijk uit naar jullie boek en naar verdere belevenissen van jullie!

  Hartelijke groeten van Ursula Bouwmeister

Post a comment