Concept (11 september 2007)

Vandaag is het een klein beetje feest. Vanmiddag kreeg ik een heel pakket thuis met een geprinte eerste proef van mijn fotoboek over de Achterhoek en de Liemers. Tegelijkertijd houdt dit ook weer veel werk in. Alles zal minutieus nagelopen moeten worden op taalfoutjes en of de juiste tekst bij de juiste foto staat. Het is ondertussen wel ruim twee maanden geleden dat ik er serieus naar gekeken heb. Nu zal ik me daar weer volledig op moeten storten. Er zal wat beeldmateriaal aangevuld moeten worden. Het concept is dus nog aan alle veranderingen onderhevig. Het is nog in beweging. Een kleine domper op dit feestje is dat de bijbehorende cd in de envelop `verloren` was. De envelop zag er beschadigd uit. Wat hiervan de oorzaak is stond er niet bij, maar de cd met de pdf bestanden ontbrak. Hopelijk is er een eerlijke `vinder´.

wilgen in beweging

Post a comment