Changing earth (9 maart 2007)

Vanavond ben ik eerst nog beeldmateriaal gaan maken voor een serie, die ik dit weekend afrond. Een digi serie, welke de naam `Changing earth` draagt, stuur ik in voor de landelijke diaporamawedstrijd. Daarvoor heb ik nog beelden nodig van rijdende autos op een snelweg, het wordt de A18 bij Nieuw Dijk. Daarvoor is een hoog standpunt gunstig, een viaduct dus. Ook is een lange telelens prettig. Een telelens heeft de eigenschap om objecten naar elkaar toe te trekken. Hierdoor kan er een strakker beeld ontstaan. Bewust heb ik een open diafragma gekozen om een rond effect te krijgen van de achterlampen. Verder heb ik bewust onscherp gesteld om een surrealistisch beeld te krijgen. Dat past namelijk in de sfeer van deze serie. 

Rood licht

 500 mm op iso 160 en diafragma 4.0

 

Post a comment