presentatie Achterhoek, grenzeloos mooi

presentatie Achterhoek, grenzeloos mooi

Achterhoek, grenzeloos mooi” is de titel van onze jongste audiovisuele presentatie.Het is resultaat van jarenlang struinen, observeren, filmen en fotograferen in de karakteristieke gebieden in onze mooie Achterhoek. Deze voorstelling is samengesteld uit films, foto’s en anekdotes.
Op informatieve wijze nemen wij u mee naar de karakteristieke gebieden van de Achterhoek. Na intensieve observaties hebben wij onder meer het leven van de zandhagedis, de vos en de das op beeld kunnen vast leggen. Ook worden insecten groot op het witte doek vertoond. Het beeldverhaal wordt gecompleteerd door sfeervolle landschappen. Achterhoek optima forma. Een must voor iedere natuurliefhebber.

Natuur is actueel hetgeen wel blijkt uit de film over de Oostvaardersplassen.  Wij willen met deze presentatie de aandacht op onze eigen Achterhoekse “wildernis” vestigen. Deze wildernis, dicht bij huis, wordt weergegeven op onze eigen wijze van werken. Van het kleine, zoals bloemen, vlinders, insecten, amfibieën tot het grotere zoals vogels en zoogdieren. Ook  landschappen wordt niet vergeten.

Al met al een enerverende presentatie waarin de Achterhoekse natuur van de mooiste zijde wordt belicht. Het is een “must” die verder gaat dan alleen maar het “zien”. Het is een produkt om te BELEVEN en om inspiratie op te doen.

Met deze audiovisuele presentatie gaan wij dit seizoen op tournee door de Achterhoek. Bekijk de trailer ‘Achterhoek, grenzeloos mooi’

Post a comment